Επιστροφές Προϊόντων

Βασική αρχή της κουλτούρας μας είναι ο πελάτης μας να είναι πάντα ευχαριστημένος. Στην κατεύθυνση αυτή η πολιτική μας όσον αναφορά στην επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων εστιάζεται στα παρακάτω:

Επιστροφή προϊόντος θεωρείται η αποστολή του προϊόντος από τον πελάτη προς το www.photofunpark.com και η απόδοση του ποσού που κατέβαλε ο πελάτης για την αγορά.

Αλλαγή σημαίνει να αντικατασταθεί το προϊόν με κάποιο άλλο χωρίς να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Λανθασμένη αποστολή προϊόντος σε σχέση με την παραγγελία.
  • Ελαττωματικό προϊόν (κακέκτυπο, φθαρμένο κλπ) χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αποστολής άλλου.
  • Να έχει υποστεί φθορά κατά την αποστολή.
Το www.photofunpark.gr εφαρμόζει τις διαδικασίες αυτές που θα αποτρέψουν τέτοιες περιπτώσεις. Αν όμως παρόλα αυτά αναγκαστεί ο πελάτης να ζητήσει επιστροφή ή κρίνουμε εμείς ότι πρέπει να γίνει επιστροφή του προϊόντος, τότε η διαδικασία είναι:
  • Ο πελάτης με e-mail ή fax μας γνωστοποιεί το αίτημα του και τους λόγους που πρέπει να γίνει επιστροφή. Είναι απαραίτητο , για να αρχίσει η διαδικασία επιστροφής.
  • Εμείς εφόσον παραλάβουμε το προϊόν αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα.
  • Τα χρήματα επιστρέφονται με τραπεζική κατάθεση. Απαιτείται συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο email customers@photofunpark.gr.

Χρόνος επιστροφής και αλλαγής

Οι επιστροφές γίνονται εφόσον το αίτημα διατυπωθεί γραπτώς (e-mail ή fax) εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η διαδικασία της επιστροφής προϊόντος και χρημάτων σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να υπερβαίνει τη μία εβδομάδα.

Γενικές πληροφορίες
Η συσκευασία του προϊόντος γίνεται από τον πελάτη. Δεν πρέπει να καταστρέφονται οι συσκευασίες μετά την παραλαβή του προϊόντος και για διάστημα 10 ήμερών γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή και αλλαγή.

 
Μέλος της εταιρίας γραφικών τεχνών